maanantai 20. toukokuuta 2013

Vielä kerran, tyypit! :)

Koska lavatanssikausi lähestyy, on pakko jakaa tämmönen helmi, jonka löysin Damien Mullanen viime vuonna ilmestyneeltä "13"-albumilta. Kyllä vaan, Emma valssihan se siellä! Jotenkin hassua kuulla se noin vahvasti irlantilaistettuna. Myönnän, että mun mielestä kuulosta oikeasti hyvälle!

Jeps, pakko oli viel yks nopea päivitys heittää täältä vihreältä saarelta ennen ku palaan nauttimaan kuusimetsän tuoksusta. Rakkaat isä ja äiti saapu tänään tänne muutamaks päiväks pyörimään ja auttamaan paluumuutossa. Niiden kanssa tulee nämä viimeiset päivät reissattua linjakkaalla vuokra-Skodalla ja ehkä sitä vois myös muutaman kandikonsertin käydä siinä sivussa vilkaisemassa.

Älytöntä...Näin se vaan loppuu. Alle viikon päästä oon Suomessa ja olo saattaa olla hyvinkin epätodellinen. Palaavien vaihtareiden fiilikset tuntuu pystyvän jakamaan melko vahvasti kolmeen kategoriaan. On niitä, jotka olis voinu jäädä viel pidemmäksikin aikaa ja monesti nämä tyypit palaakin tekemään esim. maisteritutkinnon vaihtomaahan. Sitte on niitä, jotka on nauttinu vuodesta täysin siemauksin mut on silti onnellisia, kun pääsee kotiin. Lopuks on tietty ne, jotka on koko vaihtovuoden vaan lähinnä miettiny, miten päättäis päivänsä mahdollisimman kivuttomasti (kyllä vain...niitäkin on). Itse kuulunen keskimmäiseen luokkaan. Mulla on ollu uskomaton vuosi, mutta tunnen silti jollakin tavalla olevani valmis palaamaan Suomeen. Pian nähdään kaikki!

Laitan tähän viel muutaman kuvan viime viikonlopulta. Käytiin Runen kanssa pyörähtämässä Donegalissa, Irlannin pohjoisimmassa osassa. Upea reissu, vaikka vettä satoikin lauantaina seitsemän tuntia putkeen ja vaikka useaan otteesseen meinattiin törmätä karitsoihin.


Urhea menopeli kesti sekä äärimmäiset sääolosuhteet että Donegalin kärrypolut.


Slieve League, yhdet Euroopan korkeimmista rantajyrkänteistä. Vaihtelua kaipaaville tarjolla yli 600 metrin pudotus.


Rune katsastelee kesän bikinimuotia Silver Strandillä.


Donegalin korkein vuori Mount Errigal on siitä hassu, että se näyttää ihan oikealta vuorelta, vaikka korkeutta on vain noin 750 metriä.


Paljoa tätä pohjoisemmaksi ei Irlannissa oikein pääse. Kuva tosin otettu länteenpäin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti